Братко мой 2 * Kardisim benim 2 - Askim-BG.COM
Quicklists


This content requires JavaScript and Macromedia Flash Player 7 or higher. Get Flash

Братко мой 2 * Kardisim benim 2

ADMIN

6 K Видян

И във втората част на филма продължават приключенията на Озан и Хакан. Братята така и не могат да се погодят, постоянно се дъвчат.
Умира общият им приятел Тато и братята отиват в селото на погребението му. А след два дни трябва да се състои сватбата на Хакан и Дидем.
Въпреки, че бащата на Дидем е против техните отношения и търси всякакъв повод, за да раздели влюбените. А нашите братя не могат без приключения, дори на погребенията.
От Озан търси помощ Лейля, бягаща от годеника и братята си и той, разбира се, й помага. И изведнъж Хакан, бързащ за сватбата си, се оказва преследван. Преследват ги братята на Лейля. А Тато, когото всички смятат за мъртъв, се оказва жив и също е преследван. Ще успее ли Хакан за сватбата? Ще се влюбят ли по пътя Озан и Лейля?

Моля изберете плейлист име от следните

Докладване на клипа

Моля, изберете категорията, която най-точно отразява вашата загриженост за видеото, така че да можем да го прегледаме и да определим дали е в нарушение на Правилата на общността или не е подходящо за всички зрители. Злоупотребата с тази функция също е нарушение на Насоките на Общността, така че не го правете.

0 Коментари

МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ