Ей т’ва е самотата/ Bu Iste Bir Yalnizlik Var( 2013) - Askim-BG.COM
Quicklists
This content requires JavaScript and Macromedia Flash Player 7 or higher. Get Flash

Ей т’ва е самотата/ Bu Iste Bir Yalnizlik Var( 2013)

ADMIN

11 K Видян

Мехмет е талантлив китарист, който преди време е свирил в известна рок-банда. Но след като се развежда, изпада в депресия и спира да се занимава с музика. Все пак, за да се издържа, понякога дава частни уроци по китара и поправя развалени музикални инструменти.
Единствено заради дъщеричката му Езги, Мехмет продължава да живее. Заради нея все още общува с бившата си съпруга – Назлъ и нейния нов съпруг, Джемил. Негови съседи са Орхан и Айше – стари семейни приятели. Една вечер, след поредния скандал между тях, Орхан си тръгва от къщи и Мехмет се втурва да помага на Айше да си го върне. По това време животът го среща с известна поп-певица, която му предлага работа.
Възможно ли е след като си потънал в самотата си, да си върнеш радостта от голямата сцена и да дадеш отново шанс на любовта?
Може ли животът да върви като текст от песен?
Адаптация по едноименния роман на Туна Киремитчи, „Ей т‘ва е самотата“ и от режисьора на „Романтична комедия 1“ Хакан „Кетче“ Кървавач.

  • КАТЕГОРИЯSerials
  • ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 01:56:52
  • Добавен преди:  5 years ago
  • ЕТИКЕТИ:   романтичен

Моля изберете плейлист име от следните

Докладване на клипа

Моля, изберете категорията, която най-точно отразява вашата загриженост за видеото, така че да можем да го прегледаме и да определим дали е в нарушение на Правилата на общността или не е подходящо за всички зрители. Злоупотребата с тази функция също е нарушение на Насоките на Общността, така че не го правете.

0 Коментари

МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ