Quicklists
This content requires JavaScript and Macromedia Flash Player 7 or higher. Get Flash


ГЮЛПЕРИ*GÜLPERI S01E06

Anita

3 K Видян

Само омразата на децата може да убие една майка.
Единствената светлина на надежда за една майка, която е била подложена на несправедливост, жестокост и клевета, само защото е жена, е нейната безусловна любов към децата. Нейната причина да се изправи на крака, дори ако тя потъва до дъното и сърцето й е пронизано от голяма скръб - е тъгата в очите на сина й, миризмата на косата на дъщеря й. Докато не укрепнат крилата на детето, което е родила, тя трябваше да бъде до него защото тя е майката само до децата си.
Гюлпери се опитва да запази малкия си щастлив свят със съпруга си Еюп и децата на Бедрие, Хасан и Джан. С загубата на Еюп, тя първо губи огнището си. Тогава тя ще отиде в затвора, опитвайки се да се защити от своя зет Еджер. Когато излиза, в даден момент надеждата, която е таила в себе си, се срива до земята. Тя ще разбере, че свекърът й Якуп няма да й даде децата. Въпреки това, най-голямата болка в живота й е, че докато тя се бори за децата си, забелязва другата истина: Якуп не само отнема децата й, но и засажда в сърцата им семената на омразата към Гюлпери.
Кадир е човекът, който ще даде на Гюлпери най-голямата подкрепа в тази борба. С отношението си той ще й даде спокойствие и сигурно

Моля изберете плейлист име от следните

Докладване на клипа

Моля, изберете категорията, която най-точно отразява вашата загриженост за видеото, така че да можем да го прегледаме и да определим дали е в нарушение на Правилата на общността или не е подходящо за всички зрители. Злоупотребата с тази функция също е нарушение на Насоките на Общността, така че не го правете.

0 Коментари

МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ