Quicklists

   Askim-bg.COM Поверителност - YT Version

    Лична информация


 • Разглеждане на AskimBG - Можете да гледате видеоклипове в уебсайта без да имате Акаунт в AskimBG имайте предвид това, че някой от видеотата са ограничени само до регистрирани потребители! Също така можете да се свържете с нас чрез EMAIL на адрес admin@askim-bg.com

 • Вашият акаунт AskimBG ви дава допълнителен достъп - За някои дейности на AskimBG, като например публикуване на коментари, докладване на видеоклипове или гледане на ограничени видеоклипове, ви е необходим акаунт в AskimBG. При създаването на профил, включително имейл адреса и паролата Ви, изискваме лична информация, която се използва за защита на профила ви от неоторизиран достъп. Профилът на AskimBG освен това ви позволява да получите достъп до други услуги, които изискват регистрация.

 • Информация за използването - Когато използвате AskimBG, може да запишем информация за начина, по който използвате сайта, като например каналите, групите и любимите ви абонати, с кои други потребители комуникирате, гледаните от вас видеоклипове, честотата и размера на трансферите на данни и информация показвате за себе си, както и информацията, върху която кликвате в AskimBG (включително елементите на потребителския интерфейс, настройките). Ако сте влезли в профила си, може да свържете тази информация с профила си в AskimBG. За да гарантираме качеството на нашата услуга за Вас, можем да поставим маркер (наричан още "уеб маяк") в имейли за поддръжка на клиенти, базирани на HTML, или други комуникации с вас, за да потвърдите доставката.

 • Съдържанието качено на сайта - Всички видео клипове на сайта ни, не се хостват на нашият сървър в сайта само се вграждат.

    Употреба


 • Ако изпратите лична информация на AskimBG, можем да използваме тази информация, за да работим, поддържаме и подобряваме функциите и функционалността на AskimBG, както и да обработваме всяка дейност на сигнал или друга комуникация, която ни изпращате.

 • Ние не използваме вашия имейл адрес или друга лична информация, за да изпращаме търговски или маркетингови съобщения без вашето съгласие. Можем да използваме своя имейл адрес без допълнително съгласие за нетърговски или административни цели (като ви уведомяваме за големи промени в AskimBG или за обслужване на клиенти). Също така можете да изберете колко често AskimBG ви изпраща актуализации по имейл на страницата с настройки на профила на AskimBG.

 • Ние използваме "бисквитките", уеб маяците и информацията за регистрационните файлове, за да:
   (а) съхраняваме информация, така че да не се налага да влизате отново по време на посещението си или при следващото посещение на AskimBG;
   б) предоставя персонализирано персонализирано съдържание и информация;
   в) наблюдава ефективността на нашите маркетингови кампании;
   г) да наблюдава обобщените показатели, като общия брой посетени посетители и страници; и (д) проследявате вашите записи, изявления и статус в промоции, лотарии и състезания.

    Информация, която е публично достъпна


 • Когато създавате акаунт в AskimBG, на други потребители на AskimBG ще бъде предоставена известна информация за профила ви в AskimBG и активността в профила ви. Това може да включва датата, на която сте отворили акаунта си в AskimBG, датата, на която сте влезли в профила си в AskimBG , възрастта ви (ако решите да я направите обществено достояние), страната и броя на гледаните от вас видеоклипове.

 • Вашето име на акаунта AskimBG, а не вашият имейл адрес, се показва на други потребители, когато се занимавате с определени дейности на AskimBG, например когато качвате видеоклипове или изпращате съобщения чрез AskimBG . Други потребители могат да се свържат с вас, като оставят съобщение или коментар на сайта.

 • Всички видеоклипове, които изпращате до AskimBG, могат да бъдат преразпределени чрез интернет и други медийни канали и могат да бъдат преглеждани от други потребители на AskimBG или от широката общественост.

 • Можете също да изберете да добавите лична информация, която може да включва името, пола, снимката на потребителския ви профил или други подробности, които ще бъдат видими за други потребители на страницата на канала Ви на профила на AskimBG. Ако изберете да добавите определени функции към страницата на канала на профила си в AskimBG , тези функции и вашата дейност, свързана с тези функции, ще бъдат показани на други потребители и могат да бъдат обобщени и споделени с вашите приятели или други потребители. Такава споделена активност може да включва любимите ви видеоклипове, видеоклипове, които оценихте, и видеоклипове, които сте качили.

    Вашият избор

 • Ако имате акаунт AskimBG, можете да актуализирате или поправите личните си данни, предпочитания за имейл и настройки за поверителност по всяко време, като посетите страницата на потребителския профил на профила си.

 • Можете да контролирате информацията, която е достъпна за останалите потребители и вашите потвърдени приятели по всяко време, като редактирате акаунта си в AskimBG и функциите, които са включени в страницата на вашия канал. Ако сте активирали Активно споделяне, други потребители могат да видят, че вие, както е идентифицирано от името на вашия акаунт, а не вашия имейл адрес, гледат един и същи видеоклип.

 • Можете, разбира се, да откажете да подадете лична информация чрез AskimBG, в който случай все още можете да гледате видеоклипове и да изследвате AskimBG, но AskimBG може да не е в състояние да ви предостави определени услуги. Някои разширени функции на AskimBG могат да използват други PHPBucket услуги като PHPBucket Checkout или AdSense. Уведомленията за поверителност на тези услуги уреждат използването на свързаната с тях лична информация.