Quicklists
This content requires JavaScript and Macromedia Flash Player 7 or higher. Get Flash

Hes@pta Ask/ Криви сметки за любов (2016)

GeriSezoni

4 K Видян

Езги е красиво младо момиче, което мечтае за романтична любов и за срещи с момчета. Но майка й смята, че е още малка за това и всячески се опитва да я контролира.
По интернет Езги се запознава с момче на име Мерт. Започват да си пишат, стават приатели и постепенно се влюбват един в друг. Но всичко е само виртуално, защото в реалния живот те все още не са се виждали.
Ще може ли момичето да избяга от постоянния надзор на строгата си майка и да се срещне с младежа? За тази цел Езги и приятелката й измислят план. С Дидем се уговарят, че ще отидат на гости в извънградската вила на семейството й. Момичетата възнамеряват да прекарат на вилата само един ден и да направят много снимки, след което да заминат за Истанбул, откъдето да ги изпращат на майката на Езги всеки ден в продължение на седмица и така да я заблудят.Това време Езги ще прекара с приятеля си Мерт.Планът е почти безупречен. Майката на Езги се съгласява, но при едно условие - да вземат със себе си и по-малкия й брат Мустафа.А това променя плана им.
Какво ще предприеме сега Езги, за да се състои дългоочаваната среща с любимия й? И може ли човек да се довери на някой, когото познава само от интернет...

Моля изберете плейлист име от следните

Докладване на клипа

Моля, изберете категорията, която най-точно отразява вашата загриженост за видеото, така че да можем да го прегледаме и да определим дали е в нарушение на Правилата на общността или не е подходящо за всички зрители. Злоупотребата с тази функция също е нарушение на Насоките на Общността, така че не го правете.

0 Коментари

МОЛЯ РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ